Buscar

Danses i Jota Patrimoni de la Humanitat

Estimades companyes i companys,

Enguany el Ministeri de Cultura i altres entitats culturals espanyoles han estat treballant amb esforç perquè la jota siga declarada Patrimoni de la Humanitat per l’UNESCO. La Federació de folklore de la Comunitat Valenciana (FFCV) està coordinant un acte de ball de danses populars per al proper dia 15 d’agost de 2022, a les 19:30 h. de la vesprada, a la plaça de la Reina de València. En aquest cas, la FVDiT Federació Valenciana de Dolçainers/res i Tabaleters/res ha sigut convidada a col·laborar, demanant participació als músics que estiguen interessats en participar-hi.

Així doncs, aquells que estiguen interessats haurien d’informar fins les 23:30 h. del dimarts dia 9, de la seua participacio, aportant el seu nom i cognoms, instrument que toca i un correu electrònic per tal de poder fer-li arribar les partitures de les danses que es tocaran.

A més a més, es demana que aquelles persones que vulguen tocar el dia 15, hauran d’assistir (obligatoriament) a un assaig que tindrà lloc el dijous dia 11, de vesprada, a Bonrepós i Mirambell.

Adjuntem link formulari https://forms.gle/x7YJLwZ5nThZBsQz9

Susana Díaz Tejedor

Coordinadora Musical

dansesjotaph@xirimita.com

Comparteix

Relacionats

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar