Buscar

V Aplec de la Plana la crònica

El passat 24 de febrer es va celebrar la cinquena edició del Aplec de la Plana,en una col·laboració entre la Falla Ja Estem Tots, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament i el suport de la FVDiT. La programació d’enguany va incloure novetats com el correfoc i la calçotada popular, a més de les activitats habituals que busquen reivindicar les nostres arrels .
El programa d’obertura va tindre lloc el 24 de febrer a les 20.30 hores a l’església de l’Assumpció amb un concert de dolçaina, òrgan i percussió a càrrec del Grup Ternari. El cap de setmana del Aplec de la Plana va ser el 3 i 4 de març, amb diverses activitats com la calçotada popular, el correfoc de la Colla de Dimonis de Massalfassar, la fira solidària d’associacions, el Aplec amb la Nova Muixeranga d’Algemesí, la Muixeranga d’Algemesí, la Muixeranga de la Safor, el empedrao popular, el concert de Cactus i l’orquestra Bandits Perversions.
Despues de l’èxit obtingut durant aquests anys el Aplec de la Plana ja es veu consolidat i l’organització ja s’ha posat a treballar per al 2024 siga un nou èxit d’assistència i participacion.
Des de la FVDiT felicitar a tota l’organització.
Aplec de la Plana la crònica

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar