Buscar

V CONCURS COMPOSICIÓ DE MÚSICA FESTERA EL VERGER 2024

La revista El Contrapunt, baix el paraigües de López Cabrera Espai Municipal de Música Jove, convoca el 5é Concurs de Composició de Música Festera del Verger.

Aquesta edició s’ha centrat en les formacions de colla de dolçaina i percussió, així com de colla de dolçaina, metalls i percussió. Els compositors podran entregar els seus treballs en distints gèneres: marxa mora, marxa cristiana o ballet.

El termini d’admissió romandrà obert fins al 31 de juliol de 2024. Després d’eixa data, el jurat especialista en la matèria serà qui seleccionarà les tres obres finalistes de cada modalitat. La fase final tindrà lloc al concert que es celebrarà el primer semetre de l’any que ve, dins dels actes del mig any Moro i Cristià del 2025, en la Casa de Cultura del Verger. Arribat el moment, el jurat tècnic decidirà les obres premiades després d’escoltar les peces finalistes.

DESCARREGA LES BASES

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar