Audició a Sant Vicent del Raspeig

AUDICIÓN DE NAVIDAD DE LA “ASOCIACIÓN MUSICAL EL TOSSAL”
El próximo viernes 18 de diciembre a las 18h en nuestra sede situada en la C/ Pi y Margall, nº 18-22, piso 2º, la “A. M El Tossal” realizará la habitual audición de Navidad. Tocarán los alumnos de todas las especialidades clarinete, saxofón, trompeta, dulzaina etc.. y por supuesto también actuarán los niños de Jardín Musical (de 4 a 6 años) Se trata de una fecha especial debido a que por primera vez en la historia de nuestra asociación, tocará en público la banda de la escuela. Esto es debido al esfuerzo realizado por todos de manera altruista, y sobre todo por la confianza depositada en nosotros por parte de los padres que traen a sus hijos/as año tras año, alumnas/os nuevos que cada curso son más y resto de alumnos/as que siguen con nosotros. Hay que decir que desde el curso 2013/14 que la escuela tuvo un vuelco en su organización, el número de alumnos se ha multiplicado por 5, quedándose las instalaciones actuales pequeñas para atender a tanta demanda.
Por todo ello no queremos dejar pasar la ocasión de decir a todos los que estéis interesados en aprender música y tocar un instrumento, os paséis por nuestra sede situada en la C/ Pi y Margall, nº 18-22, piso 2º, los martes y viernes en horario de 18-20h, mandar un correo electrónico a la dirección escuela@collaeltossal.com o si lo prefieres también atendemos por teléfono y whatsapp en el siguiente número 647969832.
Os esperamos el próximo viernes 18 de diciembre a las 18h en nuestra sede situada en la C/ Pi y Margall, nº 18-22, piso 2º.
Por último la Asociación Musical “El Tossal” desea a todo el mundo que pase una Feliz Navidad.

16 de desembre de 2015 | 11:21 pm Xirimita Comentaris tancats a Audició a Sant Vicent del Raspeig

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha propers esdeveniments en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

RSS Xirimita

 • XVI Mostra de Música Popular M Auxiliadora
  El divendres 3 a les 20:00 h. serà la mostra de Música popular i tradicional de M. Auxiliadora, que se celebra al col·legi Salesians del barri de Sagunt de ValènciaVos esperem!!! 🥰🥰🥰🥰🥰🎶🎶🎶
 • Invitació al XII Festival “Vila de Teulada”
  Després de dos anys d’aturada, a causa de les restriccions de la pandèmia de la COVID-19, l’Auditori Teulada Moraira acollirà, el proper dissabte, dia 14 de maig, a les 19.30h. el XII Festival “Vila de Teulada” de Dolçaina i Percussió, que organitza la Colla el Falçó, Associació Dolçainers i Tabaleters de Teulada Un festival que, […]
 • Concert de Música Festera 2022
  El proper 7 de maig la colla realitzarà el seu tradicional concert de música festera. Ja són 12 anys els que la nostra associació participa d’este acte que forma part del programa de festes de Moros i Cristians de Biar. Com és costum, l’últim dissabte abans de les festes de maig, la colla té una […]
 • Feliç dia dels músics (encara que no a tots)
  Vaig néixer en Alcoi en 1976 i encara que no puc considerar-me un músic precoç, des de ben xicotet sempre m’ha agradat la música, eixir al carrer i veure els músics passar amb els seus instruments lluents i omplint el carrers d’harmònics i de sons. A l’edat de 12 anys vaig decidir donar un pas […]
 • XIII FESTIVAL DE MÚSICA FESTERA LLÀGRIMES DE SANTA MARTA
  El proper diumenge 1 de maig, a les 19:00 hores, la Colla Els Valerios participarà en el XIII Festival de Música Festera Llàgrimes de Santa Marta, junt a la Societat Ateneu Musical i l’Agrupació Musical Mediterráneo. Serà al Teatre-Auditori La Vila Joiosa i està organitzat per l’Associació Santa Marta. En la Colla Els Valerios tenim […]
 • XII Festival “Vila de Teulada”
  La Colla el Falçó celebrarà el XII Festival “Vila de Teulada” de dolçaina i percussió, el dissabte 14 de maig de 2022 a l’Auditori Teulada Moraira, a les 19.30 h, amb la participació de l’Ensemble de dolçaina i percussió del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València i l’agrupació ” Aires des Pla” de […]
 • II Diana Participatipa Colla El Falço Teulada
  Després de dos anys de parada estem gojosos d’anunciar-vos que el proper dissabte 23 d’abril en motiu de les festes patronals de Teulada reprendrem la Diana Participativa. Es tracta d’una cercavila de despertà on, parelles de dolçaina i tabal, recoreran els carrers de la vila tocant dianes per a començar el dia i la festa. […]
 • 4º Encuentro de Pita y Caja a Vallanca
  Després d’aquesta llarga aturada torna a Vallanca la trobada de música tradicional mes esperada de les nostres terres. Torna a ressonar en el racó d’Ademús i concretament en la poblacion de Vallanca la Pita i la Caixa. Vallanca és un municipi de la comarca del Racó d’Ademús pertanyent a la província de València, dins de […]
 • AGRAÏMENT
  Bon dia, amics,gràcies per la vostra implicació i participació en el XXII Aplec de la FVDiT a Tales, un aplec que no va ser possible l’any 2020, però que enguany, de bon tros, afortunadament, hem superat totes les previsions. Recordant aquell primer aplec celebrat en aquesta població de la Plana Baixa, a la porta de […]
 • Arranca el XXII Aplec de la FVDiT a Tales
  Arranca l’Aplec de Tales. Amb temperatures fredes però amb el calor de la gent d’aquesta població de la plana baixa. Més imatges a Facebook El aplec ha arrancat a les 10 del matí amb l’inaguracion de la fira de lutiers per a contínua amb un taller de Tecnica de la Dolçaina impartit per Antonio Llopis […]

Arxius