Buscar

EL CANT DE LA SIBIL•LA A TEULADA – 2015

Hola amigues i amics, el proper 22 de desembre, es representarà de nou ‘El cant de la Sibil•la’ a Teulada sota la direcció artística de Rafa Soriano.La representació del Cant de la Sibil•la a Teulada es fa possible gràcies a la col•laboració de diferents entitats coordinades per Rafa Soriano i l’Associació dolçsainers i tabaleters de Teulada, Colla el Falçó. S’ha comptat amb l’alumnat del Conservatori de Música Mestre Berenguer, per a la selecció de les veus blanques que representen la Sibil•la i els Àngels Custodis, amb el cor de l’Associació de Músics Professionals de Teulada, el amb grup de metalls de l’Agrupació Musical Cultural de Teulada organitzat expressament per a aquest esdeveniment, i, enguany com a novetat, comptarem en els interludis musicals, amb el grup de música antiga i renaixentista Tresalen, i amb el Grup de Danses Font Santa que interpretarà la Dansa de la Mort al ritme de la melodia Ad mortem festinamus, del Llibre Vermell de Montserrat (s. XIV).
PROGRAMA DEL CANT DE LA SIBIL•LA DE 2015
20.30 h. Toc de tempesta amb la campana Bàrbara. Avís de la celebració del Cant de la Sibil•la.
20.45 h. Cercavila de les aixames, amb la Sibil•la acompanyada dels àngels custodis i la Colla el Falçó, des de la plaça del Porxe fins a la plaça de l’Església.
20.55 h. Representació de la “Dansa de la Mort”, pel Grup de Danses Font Santa, a la plaça de l’Església i a continuació (21,05 h), inici de l’opera in musica el Cant de la Sibil•la a l’interior de l’església de santa Caterina.
  

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar