Buscar

VIII Rebrotada Popular

L’Associació Cultural El Rebrot estem organitzant la VIII Rebrotada Popular, que tindrà lloc l’11 de juny de 2016 a Rafelcofer (La Safor), una jornada festiva ireivindicativa en la qual celebrem l’aniversari de l’Assocació. Aquest any volem que la Rebrotada siga una crida pels milers de persones refugiades que estan fugint de la guerra de Síria. 
Com en moltes altres situacions arreu del món, són les organitzacions no governamentals les que estan en primera línia i des del primer dia intentant ajudar als qui més ho necessiten. Els governs d’Europa s’han dedicat a posar impediments a l’entrada i l’acolliment d’aquestes persones i a espolsar-se el problema. Segons dades de la ONU, hi ha 2,4 milions de xiquets/es en els camps de refugiats, amb unes condicions infrahumanes, això els que arriben. Les últimes estimacions parlen de 10000 xiquets desapareguts des que va començar aquesta crisi, molts d’ells en mans de xarxes de tràfic de persones. 
La manca d’ajuda no és un problema de falta de solidaritat de la societat, com s’ha demostrat mitjançant les organitzacions no governamentals, és un problema dels governs, que no volen assumir la seva responsabilitat d’actuar front una crisi humanitària tan greu, i la raó és molt clara…..DINERS. 
Per tot açò, volem posar el nostre granet d’arena, conscienciant de la necessitat de fer alguna cosa. 
Aquest any tenim el plaer de comptar per al concert amb “La Socarrà” de Xàtiva, una colla amb 20 anys d’història i que no us podeu perdre.
8:30 h Despertà a càrrec d’El Rebrot i esmorzar amb tots els socis.
18:30 h Cercavila de colles i berenar per a tots els participants a l’Auditori Municipal.
20:00 h Concert. 1ª part: “La Socarrà” de Xàtiva. 
Decans i lliurament del Premi “Miquel Ruíz”
2na part: “El Rebrot”
21:30 h Sopar i revetlla (Disco-mòbil) . En acabar el concert, el Restaurant Mediterrani (Tavernes) s’encarregarà de tindre preparat el sopar al mateix carrer de l’auditori.
image

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar