Buscar

XàbiaFolk 2016

El grup saguntí “Germans Caballer i Amics”, compossat pels germans dolçainers de Sagunt i una sèrie de músics amics de la comarca i voltants, actuaràn el pròxim dissabte dia 7 de maig a la localitat de Xàbia, a la comarca de la Marina Alta, dins de la programació del festival anual XàbiaFolk que organitza aquesta localitat alacantina. El festival estrenarà lloc de realització, traslladant-se al bucòlic paratge del Riurau dels Català d’Arnauda, recentment restaurat per l’Ajuntament del municipi. En la edició d’enguany, a més, participaràn l’acordionista bascKepa Junkera que actuarà el divendres 6 per la nit, a les 22:30h, acompanyat pel jove grup femeníSorginak, amb l’espectacle “Petita història de la trikitixa”. A l’endemà, dia 7 de maig, per la vesprada, a les 19:00h, serà el torn de les dolçaines, cordes i percussions de Germans Caballer i Amics, amb un repàs al seu repertori de Música tradicional valenciana. Per la nit, després del sopar, a les 22:30h, actuarà el grup castellà El Naan, presentant el seu últim treball “Codigo de Barros”, presentat amb una gira que el grup ha realitzat per les Illes britàniques i la resta de l’estat espanyol.
A l’endemà, a partir de les 10:30h, Fira de tasts de vins i olis de la comarca, tallers de canyissos, llata i espart, elaboració de coques i maquetes del riurau, acompanyats del grup de música gypsy i balcànica La Trocamba Matanusca.
Els germans Caballer i Amics, segueixen amb l’expansió de les seues actuacions fora de la nostra comarca, aplegant aquesta vegada a terres alacantines, i especialment a un dels festivals de música folk de les nostres terres més consolidat, el XàbiaFolk. Estem molt contents de participar amb un cartell tant de luxe com el d’enguany, però a la vegada, carregats de la responsabilitat de fer un gran paper, i deixar així el nom de Sagunt en molt bon lloc. Estarem acompanyats dels nebots Quico Caballer (flauta) i Jordi Caballer (batería) i els amics habituals: Pau Antoni (violí), Manolo Gòrriz (octavilla), Paco Roig (guitarra), Jose Ramón Soriano (guitarró), Toni Navarro (acordió) i Manolo Tarazona (baix
elèctric).
Més informació en http://www.xabiafolk.com
Adjuntem Cartell i foto de Provi Morillas
image

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar