XàbiaFolk 2016

El grup saguntí “Germans Caballer i Amics”, compossat pels germans dolçainers de Sagunt i una sèrie de músics amics de la comarca i voltants, actuaràn el pròxim dissabte dia 7 de maig a la localitat de Xàbia, a la comarca de la Marina Alta, dins de la programació del festival anual XàbiaFolk que organitza aquesta localitat alacantina. El festival estrenarà lloc de realització, traslladant-se al bucòlic paratge del Riurau dels Català d’Arnauda, recentment restaurat per l’Ajuntament del municipi. En la edició d’enguany, a més, participaràn l’acordionista bascKepa Junkera que actuarà el divendres 6 per la nit, a les 22:30h, acompanyat pel jove grup femeníSorginak, amb l’espectacle “Petita història de la trikitixa”. A l’endemà, dia 7 de maig, per la vesprada, a les 19:00h, serà el torn de les dolçaines, cordes i percussions de Germans Caballer i Amics, amb un repàs al seu repertori de Música tradicional valenciana. Per la nit, després del sopar, a les 22:30h, actuarà el grup castellà El Naan, presentant el seu últim treball “Codigo de Barros”, presentat amb una gira que el grup ha realitzat per les Illes britàniques i la resta de l’estat espanyol.
A l’endemà, a partir de les 10:30h, Fira de tasts de vins i olis de la comarca, tallers de canyissos, llata i espart, elaboració de coques i maquetes del riurau, acompanyats del grup de música gypsy i balcànica La Trocamba Matanusca.

Els germans Caballer i Amics, segueixen amb l’expansió de les seues actuacions fora de la nostra comarca, aplegant aquesta vegada a terres alacantines, i especialment a un dels festivals de música folk de les nostres terres més consolidat, el XàbiaFolk. Estem molt contents de participar amb un cartell tant de luxe com el d’enguany, però a la vegada, carregats de la responsabilitat de fer un gran paper, i deixar així el nom de Sagunt en molt bon lloc. Estarem acompanyats dels nebots Quico Caballer (flauta) i Jordi Caballer (batería) i els amics habituals: Pau Antoni (violí), Manolo Gòrriz (octavilla), Paco Roig (guitarra), Jose Ramón Soriano (guitarró), Toni Navarro (acordió) i Manolo Tarazona (baix
elèctric).

Més informació en http://www.xabiafolk.com

Adjuntem Cartell i foto de Provi Morillas

image

5 de maig de 2016 | 12:49 am Xirimita Comentaris tancats a XàbiaFolk 2016

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha propers esdeveniments en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

RSS Xirimita

 • XVI Mostra de Música Popular M Auxiliadora
  El divendres 3 a les 20:00 h. serà la mostra de Música popular i tradicional de M. Auxiliadora, que se celebra al col·legi Salesians del barri de Sagunt de ValènciaVos esperem!!! 🥰🥰🥰🥰🥰🎶🎶🎶
 • Invitació al XII Festival “Vila de Teulada”
  Després de dos anys d’aturada, a causa de les restriccions de la pandèmia de la COVID-19, l’Auditori Teulada Moraira acollirà, el proper dissabte, dia 14 de maig, a les 19.30h. el XII Festival “Vila de Teulada” de Dolçaina i Percussió, que organitza la Colla el Falçó, Associació Dolçainers i Tabaleters de Teulada Un festival que, […]
 • Concert de Música Festera 2022
  El proper 7 de maig la colla realitzarà el seu tradicional concert de música festera. Ja són 12 anys els que la nostra associació participa d’este acte que forma part del programa de festes de Moros i Cristians de Biar. Com és costum, l’últim dissabte abans de les festes de maig, la colla té una […]
 • Feliç dia dels músics (encara que no a tots)
  Vaig néixer en Alcoi en 1976 i encara que no puc considerar-me un músic precoç, des de ben xicotet sempre m’ha agradat la música, eixir al carrer i veure els músics passar amb els seus instruments lluents i omplint el carrers d’harmònics i de sons. A l’edat de 12 anys vaig decidir donar un pas […]
 • XIII FESTIVAL DE MÚSICA FESTERA LLÀGRIMES DE SANTA MARTA
  El proper diumenge 1 de maig, a les 19:00 hores, la Colla Els Valerios participarà en el XIII Festival de Música Festera Llàgrimes de Santa Marta, junt a la Societat Ateneu Musical i l’Agrupació Musical Mediterráneo. Serà al Teatre-Auditori La Vila Joiosa i està organitzat per l’Associació Santa Marta. En la Colla Els Valerios tenim […]
 • XII Festival “Vila de Teulada”
  La Colla el Falçó celebrarà el XII Festival “Vila de Teulada” de dolçaina i percussió, el dissabte 14 de maig de 2022 a l’Auditori Teulada Moraira, a les 19.30 h, amb la participació de l’Ensemble de dolçaina i percussió del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València i l’agrupació ” Aires des Pla” de […]
 • II Diana Participatipa Colla El Falço Teulada
  Després de dos anys de parada estem gojosos d’anunciar-vos que el proper dissabte 23 d’abril en motiu de les festes patronals de Teulada reprendrem la Diana Participativa. Es tracta d’una cercavila de despertà on, parelles de dolçaina i tabal, recoreran els carrers de la vila tocant dianes per a començar el dia i la festa. […]
 • 4º Encuentro de Pita y Caja a Vallanca
  Després d’aquesta llarga aturada torna a Vallanca la trobada de música tradicional mes esperada de les nostres terres. Torna a ressonar en el racó d’Ademús i concretament en la poblacion de Vallanca la Pita i la Caixa. Vallanca és un municipi de la comarca del Racó d’Ademús pertanyent a la província de València, dins de […]
 • AGRAÏMENT
  Bon dia, amics,gràcies per la vostra implicació i participació en el XXII Aplec de la FVDiT a Tales, un aplec que no va ser possible l’any 2020, però que enguany, de bon tros, afortunadament, hem superat totes les previsions. Recordant aquell primer aplec celebrat en aquesta població de la Plana Baixa, a la porta de […]
 • Arranca el XXII Aplec de la FVDiT a Tales
  Arranca l’Aplec de Tales. Amb temperatures fredes però amb el calor de la gent d’aquesta població de la plana baixa. Més imatges a Facebook El aplec ha arrancat a les 10 del matí amb l’inaguracion de la fira de lutiers per a contínua amb un taller de Tecnica de la Dolçaina impartit per Antonio Llopis […]

Arxius