Buscar

Concert de Música Festera en homenatge i reconeixement al personal sanitari.

La Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina es complau en anunciar-vos que el pròxim diumenge 2 d’agost, a les 21:00 hores, realitzarà un Concert de Música Festera al Pati d’Armes del Palau Comtal de Cocentaina.

I ho farà en homenatge i reconeixement al personal sanitari que ha estat i continua lluitant contra els efectes de la Covid-19. La colla contestana, dirigida per Francisco Valor, ha preparat un programa molt “socarrat”, aquest any íntegrament amb dolçaines i percussió.

Escoltarem peces d’autors contestans o d’alguna forma lligades al poble de Cocentaina, com per exemple Als Berebers (José Pérez Vilaplana), Paquito El Xocolatero (Gustavo Pascual Falcó), Marxa Comtal (José Rafael Pascual Vilaplana), La Batalla de Sant Hipòlit (Xavier Richart) o Rebombori (Vicent Egea Insa).L’aforament estarà limitat i s’organitzaran les butaques conforme a la distància requerida per les autoritats. Només es podrà accedir amb entrada,

Si preferiu des de casa, també teniu la possibilitat d’acompanyar-nos!! Gràcies Radio Cocentaina i Telecocentaina Recordeu, diumenge 2 d’agost a les 21h.

mes informació https://www.facebook.com/malpasset.cocentaina/?ref=page_internal

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar