Concert de Música Festera en homenatge i reconeixement al personal sanitari.

La Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina es complau en anunciar-vos que el pròxim diumenge 2 d’agost, a les 21:00 hores, realitzarà un Concert de Música Festera al Pati d’Armes del Palau Comtal de Cocentaina.

I ho farà en homenatge i reconeixement al personal sanitari que ha estat i continua lluitant contra els efectes de la Covid-19. La colla contestana, dirigida per Francisco Valor, ha preparat un programa molt “socarrat”, aquest any íntegrament amb dolçaines i percussió.

Escoltarem peces d’autors contestans o d’alguna forma lligades al poble de Cocentaina, com per exemple Als Berebers (José Pérez Vilaplana), Paquito El Xocolatero (Gustavo Pascual Falcó), Marxa Comtal (José Rafael Pascual Vilaplana), La Batalla de Sant Hipòlit (Xavier Richart) o Rebombori (Vicent Egea Insa).L’aforament estarà limitat i s’organitzaran les butaques conforme a la distància requerida per les autoritats. Només es podrà accedir amb entrada,

Si preferiu des de casa, també teniu la possibilitat d’acompanyar-nos!! Gràcies Radio Cocentaina i Telecocentaina Recordeu, diumenge 2 d’agost a les 21h.

mes informació https://www.facebook.com/malpasset.cocentaina/?ref=page_internal

31 de juliol de 2020 | 7:00 pm Xirimita Comentaris tancats a Concert de Música Festera en homenatge i reconeixement al personal sanitari.

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

Arxius