Cantada a la fresca Confinada

La Colla el Falçó, Associació dolçainers i tabaleters de Teulada, enguany, malgrat la situació d’anormalitat causada per la pandèmia de la COVID-19, no ha volgut deixar d’impulsar la “Cantada a la fresca

Tot i que no hem tingut més remei que reinventar-la i convocar-la de manera virtual en la “Cantada a la fresca Confinada

La manera de participar enguany és mitjançant l’enregistrament d’un vídeo amb la cançó o cançons, un màxim de tres, amb què es vol participar en aquesta convocatòria extraordinària, a fi de mantenir viva aquesta manifestació del patrimoni cultural immaterial.

Tot i la situació excepcional, volem que la “Cantada a la fresca Confinada”, com en edicions anteriors, siga una fita oberta a totes les persones que tenen gust pel cant valencià i que ens vulguen fer arribar els seus vídeos amb algunes de les cançons que coneixen, tant de manera individual com en grup.

El vídeo s’ha d’enregistrar, en alta definició (HD), en posició horitzontal i format MP4 o extensió que tinga la càmera o el telèfon mòbil. Els vídeos es poden fer arribar a la Colla el Falçó, fins al 13 de setembre, inclòs, a través del correu electrònic xirimitersdeteulada@gmail.com.

La “Cantada a la Fresca Confinada” s’emetrà el dissabte 19 de setembre, a partir de les 22.30 h, a les xarxes socials de la Colla el Falçó.

Descarregar butlleta d’inscripció a la Cantada a la Fresca Confinada

23 d'agost de 2020 | 10:59 pm Xirimita Comentaris tancats a Cantada a la fresca Confinada

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

Arxius