SANTORNEMI!! AMB MOLTES GANES

Un any i mig després, els Nanos i Gegants de Vinaròs, hem tornat a sortir al carrer, hem celebrat amb molta emoció la tradicional Trobada de Gegants i Bestiari de les Festes de Sant Maties de la bonica vila de Montblanc, a la Conca de Barberà

La 26a Trobada de Gegants i Bestiari en commemoració dels 40 anys de la recuperació de la Mulassa de Montblanc encara es va realitzar baix les mesures COVID-19, i amb una magnífica organització dels Amics dels Gegants de Montblanc, va consistir bàsicament amb una mostra de balls de Gegants i Bestiari on Tio Gori i Tia Caballera i els Nanos gaudiren i ballaren amb moltes ganes.

Poc a poc fem que la cultura popular retorni als carrers i places d’arreu!!!

Aprofitant que estem plantats, afegirem que enguany malauradament no hi haurà Trobada de Gegants a les festes, encara estem baix dels efectes i mesures del bitxet i més val esperar un any, no obstant estigueu atents a les novetat i actuacions que possiblement farem al poble, ganes no ens falten!! XOC XORROC XOC XOC!!

TAGS:

26 de maig de 2021 | 8:41 pm Xirimita Comentaris tancats a SANTORNEMI!! AMB MOLTES GANES

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

Arxius