SONALGIMIA SOMELGRUP 2021

Sonalgimia 2021 és el Cicle d’Activitats Musicals que Somelgrup organitza aquest any de nou conjuntament amb l’Ajuntament d’Algímia d’Alfara i en la col.laboració de la Unió Musical d’Algímia.

SOMELGROUP, es un grup de compositors valencians què naix per la inquietud d’uns joves compositors per la recerca de noves maneres artístiques d’expressió que no troben en el panorama actual.

SONALGIMIA SOMELGRUP 2021, És una aposta renovada per la cultura i la música actual. Al cicle estan programades activitats vinculades al perfeccionament per a instrumentistes, als nous compositors, a les noves tecnologies sonores i també a la música contemporània.

La primera de les activitats es un Concert el dia 29 de maig a càrrec dels alumnes de l’Aula de Composició Electroacustica del Conservatori Superior de Música de Valencia.

El 12 de juny està programat el Concert de l’ensemble Vèrtex dedicat al repertori de música actual i multidisciplinar i el 26 de juny el Concert del solista internacional de piccolo i flauta travessera Paco Varoch. El 10 de juliol la programació del cicle acabarà amb un concert de la compositora i multiinstrumentista Isabel latorre.

#musicacontemporania #novestecnologies #cultura #algimia 

mes informacio a Algimia d’Alfara (algimiadealfara.es)

TAGS: , , ,

22 de maig de 2021 | 5:08 pm Xirimita Comentaris tancats a SONALGIMIA SOMELGRUP 2021

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

Arxius