Buscar

SONALGIMIA SOMELGRUP 2021

Sonalgimia 2021 és el Cicle d’Activitats Musicals que Somelgrup organitza aquest any de nou conjuntament amb l’Ajuntament d’Algímia d’Alfara i en la col.laboració de la Unió Musical d’Algímia.

SOMELGROUP, es un grup de compositors valencians què naix per la inquietud d’uns joves compositors per la recerca de noves maneres artístiques d’expressió que no troben en el panorama actual.

SONALGIMIA SOMELGRUP 2021, És una aposta renovada per la cultura i la música actual. Al cicle estan programades activitats vinculades al perfeccionament per a instrumentistes, als nous compositors, a les noves tecnologies sonores i també a la música contemporània.

La primera de les activitats es un Concert el dia 29 de maig a càrrec dels alumnes de l’Aula de Composició Electroacustica del Conservatori Superior de Música de Valencia.

El 12 de juny està programat el Concert de l’ensemble Vèrtex dedicat al repertori de música actual i multidisciplinar i el 26 de juny el Concert del solista internacional de piccolo i flauta travessera Paco Varoch. El 10 de juliol la programació del cicle acabarà amb un concert de la compositora i multiinstrumentista Isabel latorre.

#musicacontemporania #novestecnologies #cultura #algimia 

mes informacio a Algimia d’Alfara (algimiadealfara.es)

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar