Buscar

Concert de “La Degollà” d’Alcoi en homenatge a PEPITO

El próxim dissabte dia 11 de setembre “La Degollà” realitzarà un concert dedicat “A Pepito” (José Pons Vidal) amb motiu de la cel.lebració i reconeixement al Dolçainer del Grup “La Degollà” d’Alcoi per la seua trajectòria en la dolçaina avalada per la Federació Valenciana de Dolçainers/res i Tabaleters/res de la qual forma part activa als seus 81 anys.

Homenatge pel seu bon fer i la tasca desenvolupada al llarg del anys col.laborant en tasques mes bé comptables i administratives tant al seu Grup “La Degollà” com a les juntes directives de la mateixa Federació sota la presidència tant de Paco Vicedo com de Juanjo Trilles actual President.

Col.laboració amb tots els Grups de Dolçainers d’Alcoi, Grup de danses Carrascal, membre de l’Associació Antics Alumnes Salesians, antic membre de la Fila Alcodianos i fundador de la Filà Benimerins Alcoi.

Lloc: Teatre Salesians D’Alcoi

Dia: 11 de setembre

Hora: 19.30

Entrada lliure, prèvia reserva per WhatsApp al telèfon 629 01 33 19 on deveu indicar nom i cognoms, DNI de totes les persones que vulguen assistir al concert.

Tota la informació a https://www.facebook.com/ladegolla.alcoi

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar