Concert de “La Degollà” d’Alcoi en homenatge a PEPITO

El próxim dissabte dia 11 de setembre “La Degollà” realitzarà un concert dedicat “A Pepito” (José Pons Vidal) amb motiu de la cel.lebració i reconeixement al Dolçainer del Grup “La Degollà” d’Alcoi per la seua trajectòria en la dolçaina avalada per la Federació Valenciana de Dolçainers/res i Tabaleters/res de la qual forma part activa als seus 81 anys.

Homenatge pel seu bon fer i la tasca desenvolupada al llarg del anys col.laborant en tasques mes bé comptables i administratives tant al seu Grup “La Degollà” com a les juntes directives de la mateixa Federació sota la presidència tant de Paco Vicedo com de Juanjo Trilles actual President.

Col.laboració amb tots els Grups de Dolçainers d’Alcoi, Grup de danses Carrascal, membre de l’Associació Antics Alumnes Salesians, antic membre de la Fila Alcodianos i fundador de la Filà Benimerins Alcoi.

Lloc: Teatre Salesians D’Alcoi

Dia: 11 de setembre

Hora: 19.30

Entrada lliure, prèvia reserva per WhatsApp al telèfon 629 01 33 19 on deveu indicar nom i cognoms, DNI de totes les persones que vulguen assistir al concert.

Tota la informació a https://www.facebook.com/ladegolla.alcoi

TAGS: , , , , , ,

5 de setembre de 2021 | 12:00 pm Concerts, Xirimita Comentaris tancats a Concert de “La Degollà” d’Alcoi en homenatge a PEPITO

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

Arxius