Colla de Nanos i Gegants de Vinaròs al 33è APLEC INTERNACIONAL L’ALGUER 2021

Els dies 24-25 -26 de setembre la Colla de Nanos i Gegants de Vinaròs, El Tio Gori, la Tia Caballera , sis nanos i els joglars, seran la representació valenciana dins de l’Aplec Internacional de la cultura popular de Catalunya organitzada per Adifolk, associació per la difusió del Folklore. 

Aquest any 2021 i després de la suspensió l’any passat pel Covid-19, l’aplec es realitza a L’Alguer, una ciutat tradicionalment de llengua catalana situada a l’illa de Sardenya (Itàlia) i a la costa  Rivera del Corall. 

Els Nanos i Gegants, amb el suport del nostre Ajuntament de Vinaròs, deixarem en el millor lloc possible el nom del nostre poble en terres alguereses junt la vora de les 800 persones d’altres associacions folklòriques que participarem en l’Aplec, amb el Ball de Gegants i la Dansa del Nanos.  

Així mateix intentarem rememorar l’expedició del 1963 quan intel·lectuals i associacions valencianes com ara Lo Rat Penat, varen fer el viatge del “Retrobament” per tal de conèixer per primera vegada aquells italians que encara parlaven valencià. 

ADIFOLK-PRIMER

ADIFOLK-MITAD

DESCÀRREGA ADIFOLK


DESCÀRREGA DOSSIER

24 de setembre de 2021 | 12:29 pm Aplecs, Xirimita Comentaris tancats a Colla de Nanos i Gegants de Vinaròs al 33è APLEC INTERNACIONAL L’ALGUER 2021

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

Arxius