Buscar

La Colla de la FVDiT en concert.

Amb motiu de la celebració dels 25 anys de de la Colla el Senill de Torreblanca, la Colla Federal realitzarà un concert el dissabte dia 2 d’octubre a les 19 hores en la plaça Ramón y Cajal de Torreblanca. Esteu tots convidats.
us esperem.

Des d’aquestes pàgines volem felicitar la Colla el Senill per aqueixos 25 anys difonent la nostra música.

Des de 1998 que es va crear la Federació Valenciana de Dolçainers/res i Tabaleters/res (FVDiT), avui som una gran família formada per més de 117 Colles de tot el País, i seguim creixent, treball d’un passat, d’un present i d’un futur, al mateix temps que una representació a nivell institucional dels que són, sense cap dubte, els màxims exponents de la música tradicional al carrer, la dolçaina i el tabal.

La Colla de Dolçaines i Percussió de la FVDiT és un projecte que significa principalment convivència, unió i formació. La FVDiT necessitava una colla formada per músics de Castelló, València i Alacant, amb una representació de totes les comarques. Aquesta selecció s’ha fet en base a la formació musical dels músics i la territorialitat, tenint així una representació de músics de les tres províncies.

La presentació oficial d’aquesta agrupació va ser a l’Aplec de Colles de la FVDiT celebrat al Gran Teatre d’Alzira el 15 d’Octubre de 2016 sota la direcció del mestre José Rafael Pascual-Vilaplana. Després el seu director fou Juan Carlos Sempere Bomboí, amb el qual oferirem diversos concerts al Palau Reina Sofia i l’ADDA d’Alacant al 2017 entre altres.

Actualment el Director titular és MARIO ROIG VILA natural d’Albaida.

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar