Buscar

XXIII Aplec FVDiT a Callosa d’Ensarrià

Amb el cartell del XXIII Aplec de la Federació que serà en callosa d’en Sarrià inaugurem la nova imatge de la web que esperem que us agrade. Recordeu que per a participar en el Aplec cal emplenar el formulari que trobàreu al final d’aquest article. Us esperem en Callosa d’en Sarrià

Voldriem recordar-vos que el DARRER DIA per omplir el FORMULARI que us vam passar fa uns dies per que CONFIRMAREU la vostra ASSISTÈNCIA, i el NÚMERO DE PERSONES que vindreu (i també si volieu comprar samarretes), és el proper dilluns 4 de juliol

Per a participar en el Aplec cal emplenar el formulari https://forms.gle/tfDTyspUkJcR93hM6

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar