Buscar

Recital Fi de Grau

Després de quatre anys, els primers alumnes de l’especialitat de dolçaina es preparen per a fer el seu Recital Fi de Grau. Un fet històric pel que fa als estudis reglats de dolçaina. Amb la primera promoció d’alumnes escenifiquem per primera vegada el tancament del cicle acadèmic.

Ara ja qualsevol alumne que es plantege formar-se en la música tradicional valenciana amb la dolçaina, pot gaudir quasi de les mateixes oportunitats que la resta d’instruments. Iniciar-se en el Grau Elemental, seguir en el Professional i acabar en el Superior, ja no és un somni. És una realitat que cal celebrar.
Per això vos convidem al recital que els quatre alumnes Carla Arocas, Cristina Martí, Toni Salvador i Rafa Soriano han preparat gustosament. Una mostra heterogènia on cada alumne, amb la seua personalitat interpretativa, ha escollit el seu repertori final de Grau. Cadascú d’ells porta el seu grup de músics col·laboradors per fer d’este recital una dia memorable.
Ja sabeu, dimarts 7 de juny, a les 15 de la vesprada, a l’Auditori del Conservatori Superior de Música Joaquin Rodrigo, recital de la primera promoció de l’especialitat de dolçaina.

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar