Buscar

Santa Cecilia, Concert Colla Els Valerios

El mes de novembre és el mes per excel·lència dels músics i de la música …. la nostra localitat s’ompli de música per tot arreu: passacarrers d’arreplegà …. audicions …. concerts ….

Altre any tornem a celebrar la festivitat de la patrona de la Música, Santa Cecilia, i nosaltres estem preparant el nostre concert….. serà el dissabte 11 de novembre a les 19:30 hores a l’auditori del Centre Social “Llar del Pensionista”.

En la primera part, actuarà la Colleta Els Valerios (alumnes de l’Escola de Música, de l’assignatura de Conjunt Instrumental), al capdavant de la qual estarà el seu Professor i Director P. Héctor Llorca Esquerdo.

Al finalitzar la primera part, s’entregaran els diplomes als alumnes de l’Escola que han superat els ensenyaments de Grau Elemental, i també es farà la presentació oficial del nou músic que entra a formar part de la plantilla de la Colla Els Valerios.

I en la segona part, serà el torn de la Colla Els Valerios, sota la batuta del seu director titular Fernando Fernández Pérez.

Pensem que serà un concert divertit, i esperem que us agrade.

ESTEU CONVIDATS ….. US ESPEREM!

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar