Buscar

Concert III Concurs de Composició Joan Blasco: Celebrant la Música Valenciana a Teulada Moraira

El proper 28 d’octubre, l’Auditori de Teulada Moraira serà l’epicentre de la música tradicional valenciana, gràcies a l’esperat Concert III Concurs de Composició Joan Blasco. Organitzat per la Federació Valenciana de Dolçainers/res i Tabaleters/res, aquest esdeveniment promet una nit inoblidable plena de melodies autèntiques i emocionants.

La vetlada serà dirigida magistralment per Mario Roig Vila, qui liderarà la Colla Federal en la interpretació de les obres guardonades. Aquest concert no només és un homenatge a la rica tradició musical de la regió valenciana, sinó també un reconeixement a la creativitat contemporània que segueix enriquint aquest patrimoni cultural.

L’esdeveniment no seria possible sense el suport inestimable de diversos col·laboradors. La Generalitat Valenciana IVC, Caixa Popular, l’Ajuntament de Teulada Moraira i l’auditori mateix d’aquesta encantadora localitat han brindat el seu recolzament a aquesta iniciativa. La seua contribució demostra el seu compromís amb la preservació i promoció de la música de dolçaina i tabal, una part fonamental del patrimoni cultural valencià.

En aquest context, és fonamental destacar l’incansable esforç del nostre Vicepresident, Paco de Domingo, qui ha treballat durament per assegurar que tant el concurs com el concert siguen un èxit. La seua dedicació i passió per la música tradicional han estat fonamentals per a que aquest esdeveniment arribe a bon port, i la seua labor no passa desapercebuda.

Durant la nit del 28 d’octubre, el públic tindrà el privilegi de ser testimoni de la mestria dels músics, així com del talent dels compositors que han participat en aquest concurs. Les composicions guardonades ressonaran a l’Auditori de Teulada Moraira, portant els assistents en un viatge sonor a través de les riques composicions dels guardonats, Pasqual Salort Aguilar y Jesús Gandia Navarro

En nom de la Federació Valenciana de Dolçainers/res i Tabaleters/res i de tots els amants de la música tradicional valenciana, volem expressar el nostre sincer agraïment a la Generalitat Valenciana IVC, a Caixa Popular, a l’Ajuntament de Teulada Moraira i a l’auditori d’aquesta localitat pel seu suport continu. També estenem la nostra gratitud al nostre Vicepresident, Paco de Domingo, la dedicació incansable del qual ha estat fonamental per a fer realitat aquest esdeveniment.

Així que, marqueu els vostres calendars i ajunteu-vos a nosaltres el 28 d’octubre a les 19 hores a l’Auditori de Teulada Moraira per a una nit inoblidable de música, cultura i celebració. Junts, honorarem la nostra herència musical i crearem records que perduran en el temps.

Ens veiem al concert!

Comparteix

Relacionats

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar