Buscar

FOLKASAGUNT2023

FOLKASAGUNT 2023ELISEO PARRA+ GERMANS CABALLER I AMICS“LA NECESSITAT DE CANTAR”En l’any del seus concerts de despedida dels escenaris, rebrem al FolkaSagunt a una dels més importants representants del panorama folk espanyol, Eliseo Parra, amb un espectacle que ell mateix ens explica:“En els deu anys que he fet recollida de cançons a bona part de l´Estat, he aprés moltes coses de la “vida tradicional” que m´han enriquit tant o més que el que me van cantar.Però el que sempre m´ha cridat l´atenció ha estat la necessitat de cantar que la gent tenia. Tant i més era així que en els cants de feina, per exemple, em deien que sense cantar no podien treballar.Així, sota aquest titol, cantaré cançons d´aquí i ´allà mostrant de pas amb que s´acompanyaven aquests cants.”Els Germans Caballer i Amics completarem el programa, afegint-se a l’actuació en un punt determinat de l’espectacle, i així, es convertirà en una velada única i especial. L’acte es realitza dins de la programació de tardor i patrocini del departament de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt, organitzat per Amics de la Música Tradicional. Dolçainers de Sagunt, i també comptarà amb l’ajut de la Federació Valenciana de Dolçainers/eres i Tabaleters/eres. Horari i venda d’entrades en el cartell adjunt.

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar