Buscar

Presentació del disc

Hola amics, fa temps que treballem amb silenci, però amb passió per presentar-vos el nostre primer disc.

Sí, perquè després de 25 anys, alguna cosa hem après. Aquest és el primer projecte discogràfic de Tocant i Rodant. Un projecte que per sobre de tot vol deixar testimoni del recorregut d’aquests anys fomentant la creació de nou repertori cambrístic.

Sentim la responsabilitat, però alhora la il·lusió de presentar un treball del qual no existeixen precedents en l’àmbit de la música valenciana per a dolçaina. Des que vam nàixer l’any 97, primer com a trio i posteriorment com a duo, hem mantés sempre el compromís de mirar cap endavant apostant per la creació de nou repertori en cada aniversari. Els encàrrecs a compositors valencians ha estat una constant en cada aniversari i el moment d’enregistrar-ho i difondre-ho no podia esperar més.

APRENDRE vol expressar el valor de sentir que mai sabem prou, que sempre queden noves sendes per recórrer i que sense deixar enrere el llegat dels nostres avantpassats, és possible créixer i ramificar l’arbre de la vida tant com ens permeta el desig i la curiositat per descobrir.

Vol també fer una mena de reivindicació del duo tradicional, el tabal i la dolçaina. La parella inseparable que exercia l’ofici en el passat però tam

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar