Buscar

III Diana participativa

A Teulada comencen les festes patronals i la Colla El Falçó organitzem un any més la Diana Participativa el dissabte 15 d’abril. Vos animem a totes i tots, grans i menuts a tocar a ritme de diana omplint de música els carrers del nostre poble. Estaríem molt agraïts de rebre-vos. Després hi haurà un esmorzar 😋 teniu tota la informació al cartell, vos podeu inscriure mitjançant l’enllaç següent: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEAFPJ5nBK8pAtZdPoUzS9ZtFC-xBwHBuxgJZbxS3kj345Sw/viewform

Comparteix

Relacionats

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar