Buscar

XX EDICIÓ CAMPANYA DE INTERCAMVIS MUSICALS

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana (FECOCOVA), la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana (FFCV), la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT) i la Federació d’Orquestres i Rondalles de Pols i Pua de la Comunitat Valenciana (FORPPCV), han convocat la XX Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals.

Finançat pel Institut Valencià de Cultura, la campanya d’intercanvis és un dels projectes de major envergadura que duen a terme de manera conjunta aquestes entitats de referència en la música i la cultura valencianes, reunint anualment milers de músics i integrants d’aquestes federacions amb la finalitat de dur a terme un cicle d’actuacions en tot el territori de la Comunitat. L’objectiu últim d’aquests concerts és la promoció musical i la interrelació entre les diferents agrupacions de les entitats que participen.

Les actuacions podran realitzar-se entre l’1 de juny i el 15 d’octubre de 2023.

Poden consultar les bases en el següent enllaç:

INTERCANVIS 2023 Castellà

INTERCANVIS 2023 Valencià

Poden accedir a la plataforma d’Intercanvis prement en el següent enllaç:

PLATAFORMA WEB INTERCAMBIOS Castellano

PLATAFORMA WEB INTERCANVIS Valencià

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar