Buscar

GUANYADORES DEL I CONCURS DE COMPOSICIÓ PER A COLLA DE DOLÇAINERS I PERCUSSIÓ “CIUTAT DE XÀTIVA”.

El darrer dimarts 5 de desembre de 2017, la colla “La Socarrà”, va realitzar el concert de les peces finalistes i lliurament dels premis DEL I CONCURS DE COMPOSICIÓ PER A COLLA DE DOLÇAINERS I PERCUSSIÓ “CIUTAT DE XÀTIVA” sent els guanyadors els següents:
MODALITAT CONCERT – Guanyadora l’obra presentada “LIGNA” de l´autor Óscar Calatayud Calatayud de Llanera de Ranes, dotat amb 1.100€.
MODALITAT CARRER. – Guanyadora l’obra presentada baix el lema “Marxa Mora” i de títol “AUGUR” de l’autor Marcos Verdú Verdú de Cocentaina, dotat amb 500€.
A més a més el jurat va decidir concedir dos mencions d’honor sense dotació econòmica, una per modalitat, que foren les següents:
MENCIÓ D’HONOR MODALITAT CONCERT a l’obra presentada baix el lema “El Castell” de títol “BUKAÏRANT” de l’autor Vicente-Gabriel Casanova Martínez.
MENCIÓ D’HONOR MODALITAT CARRER a l’obra presentada baix el lema de “Socarrats” i de títol “AL MESTRE” d’Héctor Peropadre Martí.
Durant la deliberació del jurat va tindre lloc l’espectacular concert del Grup Tramuntana, el qual va deixar una gran impressió al Gran Teatre de Xàtiva. Posteriorment al concert el secretari va llegir les actes i es féu entrega del guardó i xec als compositors guanyadors que pujaren a l’escenari, a l’igual que es donaren els diplomes acreditatius d’haver obtingut les referides mencions d’honor.
Els propis compositors i el mateix jurat felicitaren a la colla “La Socarrà” per la magnífica interpretació que la colla va realitzar de les obres finalistes, dirigides pel mestre Pere Molina, i ens animarem perquè continuarem amb esta iniciativa.
Per la seua part la directiva de “La Socarrà” va quedar plenament satisfeta de com va transcórrer tot l’acte i la gran acceptació que va tindre en el públic assistent.

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar