Buscar

XVIII Festival Passet a Passet del Mal Passet de Cocentaina

El proper dissabte 5 de març de 2022 tindrà lloc la XVIIIa edició del Festival Passet a Passet que organitza anualment la colla contestana de dolçaines i tabals Mal Passet.

A les 19:30h i al Centre Cultural El Teular de Cocentaina, la colla Mal Passet oferirà un programa dirigit per Francisco Valor Lloréns i format per diferents gèneres com per exemple Stàrracos, marxa mora de Carlos Pellicer; Tractats, música incidental per al Tractat d’Almisrà, de José Rafael Pascual Vilaplana; o Cavalló, pas masero del contestà Iñaki Lecumberri.
A més, un conjunt de membres del Grup de danses Carrascal d’Alcoi ens acompanyaran i representaran un ball per a l’obertura Carrascal, composada per Francisco Valor Lloréns i dedicada al mateix grup. Des de 2009 ja són 13 les edicions del Reconeixement Passet a Passet que la colla tenim el plaer de concedir a aquells que amb el seu treball valoren, dignifiquen i fan evolucionar la dolçaina o el tabal, a més de potenciar la música tradicional com a element cultural i musical dels nostres voltants. En aquesta edició rebrà el distintiu Pau Puig Olives, natural de Vinaròs.
Pau Puig és un referent i capdavanter actualment en la dolçaina a nivell de tènica, interpretació i investigació, així com el treball que ha realitzat amb la dolçaina en fa. L’any 2011 finalitza els estudis superiors de dolçaina a l’ESMUC obtenint matrícula d’honor pel seu concert i treball de projecte final La Dolçaina: Nous recursos interpretatius. També toca altres instruments (gralla dolça i baixa, saxos, tarota de C i F, sac de gemecs, ney, bansuri, alboka, duduk…). Actualment és professor de dolçaina a l’Aula de Músiques de la Terra a Tortosa, a l’Aula de Sons de Reus i està fent una substitució com a professor de dolçaina al Conservatori Superior de Música de València. Musicalment participa amb el dúo Cati Plana i Pau Puig, amb l’OMAC, A Vore, Ganxets grallers del Baix Camp, Xarop de Canya, Solk, QuatreQuarts i la Suterranya.

Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina Telèfon president: 606919209

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar