Buscar

Invitació al XII Festival “Vila de Teulada”

Després de dos anys d’aturada, a causa de les restriccions de la pandèmia de la COVID-19, l’Auditori Teulada Moraira acollirà, el proper dissabte, dia 14 de maig, a les 19.30h. el XII Festival “Vila de Teulada” de Dolçaina i Percussió, que organitza la Colla el Falçó, Associació Dolçainers i Tabaleters de Teulada Un festival que, sense cap mena de dubte, s’ha consolidat com un referent del món de la dolçaina i pel que han passat agrupacions musicals i de ball d’allò més divers:

Enguany comptarà, per a gaudi del públic assistent, amb la participació de l’Ensemble de dolçaina i percussió del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, que actuarà sota la direcció de Pasqual Salort; de l’agrupació Aires des Pla de Marratxí, de la comarca mallorquina del Raiguer, que interpretarà una mostra de música, danses i balls de festeig tradicionals de la Illes Balears, i la Colla el Falçó, Associació dolçainers i tabaleters de Teulada, que, conduïda pel seu director Rafa Soriano, farà l’estrena absoluta de l’obra Exhalacions, de la compositora Llum Martín. Una composició que forma part del programa de creació de composicions de temàtica lliure per a colles de dolçaina, percussió i metalls que es va encetar la Colla el Falçó l’any 2016, com a plataforma on mostrar i divulgar de la producció de persones que es dediquen a la composició i creació de noves músiques. 

No obstant la impossibilitat de representar el Senyal del Judici, aquest 23 desembre, les persones que integrem la Colla el Falçó, conscients del valor cultural del Cant de la Sibil·la, continuarem esforçant-nos per reivindicar aquesta peça del patrimoni immaterial de Teulada i no cessarem en la tasca de donar-li difusió a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials fins que, una vegada superada aquesta crisi sanitària, es puga tornar a celebrar el Cant de la Sibil·la amb tota la seua esplendor.

XII-FESTIVAL-DE-DOLCAINA-i-PERCUSSIO-web

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar