Buscar

Concert de Música Festera 2022

El proper 7 de maig la colla realitzarà el seu tradicional concert de música festera. Ja són 12 anys els que la nostra associació participa d’este acte que forma part del programa de festes de Moros i Cristians de Biar.

Com és costum, l’últim dissabte abans de les festes de maig, la colla té una cita amb el poble per a oferir un repertori variat i treballat amb molta estima i dedicació. A més, enguany comptarem també amb la col·laboració d’un grup de metalls de la SUMB. Vos esperem! #jaestemenfestes

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar