Buscar

Festival Passet a Passet 25 aniversari de la Colla

Ens complau convidar-vos formalment al concert de celebració del 25è aniversari de la Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet, que tindrà lloc el pròxim 15 de juny de 2024, a les 22 hores, a la Plaça El Pla de Cocentaina.

Serà una nit molt especial, amb un espectacle dissenyat amb molta estima per a celebrar i recordar tot el que ha sigut i és el Mal Passet, així com totes les persones que han format part de la colla i han col·laborat amb nosaltres al llarg d’aquests anys. Esperem comptar amb la vostra presència i us agraïm que confirmeu l’assistència abans del dia 6 de juny de 2024.

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar