Buscar

Camins de dolçaina

L’any 2023 la nostra FVDiT compleix vint-i-cinc anys i comencem ja en aquest mes d’octubre amb un seguit d’activitats. Comencem al Camins de dolçaina el 21, 22 i 23 d’octubre a Atzeneta del Maestrat.

Una trobada reivindicativa de la música tradicional i dels nostres instruments més pairals, la dolçaina i el tabal, en un marc incomparable a un dels pobles del Penyagolosa, cruïlla de camins i rogatives, que hi ha mantes vives les tradicions ancestrals dels nostres pobles. El Gegant de pedra serà testimoni durant un cap de setmana de documentals, llibres, tallers, lutiers, concerts, despertades, cercaviles… La gent d’Atzeneta del Maestrat ens han donat tot tipus de facilitats habilitant “La Casilla”, futur càmping, com a zona d’acampada, així com les Escoles Velles l’Ajuntament i el Casal Jove per fer activitats. A més tenim habilitat un alberg i cases rurals.

programa

Descàrrega del programa.

Comparteix

Relacionats

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar