Buscar

AGRAÏMENT

Bon dia, amics,gràcies per la vostra implicació i participació en el XXII Aplec de la FVDiT a Tales, un aplec que no va ser possible l’any 2020, però que enguany, de bon tros, afortunadament, hem superat totes les previsions.

Recordant aquell primer aplec celebrat en aquesta població de la Plana Baixa, a la porta de l’Espadà l’any 1978. Hem estat gairebé 700 músics.
Diuen que Tales és un poble de dolçainers, i el dissabte va ser una realitat i continuarà així, però és un poble de gent molt implicada, encapçalats per l’estimat Fran Badenes Contreras, l’Escola de Dolçainers i Tabaleters de Tales han fet una gran feina en tots els sentits i cal donar-los les GRÀCIES.
Donar les gràcies als lutiers que van subministrar instruments i canyes a tots els participants, col·laborant, com sempre, en l’organització. També al Grup Folklòric d’Onda i a la Colla de Gegants i Cabuts d’Onda i Tales
Agrair a les autoritats, especialment al seu alcalde Vicente Juan Prades Ramos i la seua corporació per totes les facilitats i la seua atenció en tot moment. També a la diputada de Cultura Ruth Sanz que ens va acompanyar en la cercavila i al president de la Diputació, fill de Tales i alcalde de Suera, Josep Martí, que ens va agrair l’esforç fet per les 42 agrupacions de dolçaina i tabal de tots el País Valencià i el nostre compromís en la recuperació i el manteniment de la música tradicional valenciana.
Fran, companys, poble de Tales GRÀCIES!!!

Joanjo Trilles Font
President FVDiT

Comparteix

Relacionats

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar