FOLKASAGUNT 2021 “ESPECIAL 40 ANIVERSARI GERMANS CABALLER”

El pròxim dia 20 de novembre tindrà lloc una edició especial del FolkaSagunt 2021 amb motiu del 40 aniversari dels Germans Caballer.

Es repasarà la trajectòria dels dolçainers saguntins amb l’acompanyament habitual del grup “Germans Caballer i Amics” com a base musical de l’espectacle i la participació de distints col·laboradors i col·laboradores del món de la dolçaina i el tabal, del cant valencià, del folklore i del folk valencià que han compartit la seua experiència amb nosaltres. Com que tota la gent que ens agradaria que estigueren es impossible que participen, hem prioritzat amb aquelles persones que encara no havien participat encara al FolkaSagunt. De les moltes persones convidades, ens han confirmat la seua participació ex components d’Al Tall com Vicent Torrent, Manolo Miralles, Jordi Reig, Maribel Crespo, Robert Moreno, Josemi Sànchez, Ximo Caffarena, a més de Paco Medina, Mònica Montesinos, Noelia Llorens, Tati Prades, Toni Guzmàn, Antoni De La Asunción, Susanna Díaz, Ivàn Martí, Pep Oria, Toni Tur, Ferran Navarro, Enric Cuenca i Teo López. Aprofitant l’aniversari dels Caballer, al llarg de l’espectacle farem un repàs a l’evolució de la dolçaina i el tabal i el folk en aquests últims 40 anys i els seus referents. Vos esperem.

El FolkaSagunt està organitzat per l’associació “Amics de la Música Tradicional. Dolçainers de Sagunt” i patrocinat per l’Ajuntament de Sagunt. També col·laboren la Federació Valenciana de Dolçainers/eres i Tabaleters/eres i l’Institut Valencià de Cultura. L’acte està inclòs en la programació cultural de la Tardor de l’Ajuntament de Sagunt. La entrada es de 7 euros. Cartell dissenyat per David Caballer i la foto de Vicent Pardo.

Si necessiten més informació, poden trucar al 606936131 (Eduard) o escriuren’s al nostre correu germanscaballer@gmail.com.

14 de novembre de 2021 | 11:05 pm Concerts Comentaris tancats a FOLKASAGUNT 2021 “ESPECIAL 40 ANIVERSARI GERMANS CABALLER”

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

Arxius