Buscar

Concert II Concurs de composició “Joan Blasco”

Diumenge dia 29 de gener a les 18 hores a la Sala de cambra M. Babiloni · de l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló, tindrà lloc el concert de la Colla de la FVDIT dirigida per Mario Roig Vila, de l’II Concurs de composició “Joan Blasco”
On podreu gaudir tant de les composicions de els guardonades, com l’estrena d’altres composicions. Alli mateix tendra lloc la presentacion i lliurament de premis als guardonats.

No us ho podeu perdre. Entrada gratuïta

“ACTA DE LA DECISSIÓ DEL JURAT DEL II CONCURS DE COMPOSICIÓ 

“JOAN BLASCO”

La Colla de Dolçainers i Percussió de la Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters (FVDiT) és un projecte que significa principalment convivència, unió, formació, des de 1998 que es va crear la FVDiT fomentant l’associacionisme, hui som una gran família formada per més de 120 Collas de tot el País, i continuem creixent, treball d’un passat, d’un present i d’un futur, al mateix temps que una representació a nivell institucional dels quals són, sense cap dubte, els màxims exponents de la música tradicional al carrer en un dia de festa, LA DOLÇAINA I EL TABAL.
La FVDiT necessitava una colla que la represente, una Colla formada per músics de Castelló, València i Alacant, amb una representació de totes les comarques. Aquesta selecció s’ha fet sobre la base de la formació musical dels músics i la territorialitat, tenint així una representació de músics de les tres províncies (Castelló, València i Alacant).


La presentació oficial d’aquesta agrupació representativa a nivell institucional va ser a l’Aplec de Colles de la FVDiT celebrat en el Gran Teatre d’Alzira el 15 d’Octubre de 2016 sota la direcció del mestre José Rafael Pascual-Vilaplana i acompanyats per un nombrós públic, més de mil persones al costat de representants del govern valencià. Actualment el Director titular és Mario Roig Vila, amb ell hem oferit diversos concerts en el Palau Reina Sofia, L’Auditori de Castelló i el ADDA d’Alacant entre altres.
Esperem que aquesta proposta de concert siga el principi d’una sèrie de col·laboracions anuals, i que siga una línia de representació institucional d’allò que representem, la nostra música tradicional i popular que com sabeu, és un dels pilars de la nostra identitat com a poble i patrimoni immaterial declarat per la UNESCO.

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar