Recordant a Nino Bravo 40 anys després – Colla L’Algar

En record al gran artista valencià que ens va enamorar i segueix enamorant amb la seva veu, i dins de l’any en què es commemora el 40 Aniversari de la seva mort (abril-2013 fins a abril-2014), presentem el Concert del Dia de la Dona en honor a Luis Manuel Ferri, més conegut com Nino Bravo, en “RECORDANT A NINO BRAVO 40 anys després“.

La Colla de Dolçainers i Tabaleters l’Algar de Callosa d’en Sarrià ha volgut esperar fins el seu concert del Dia de la Dona, per poder dedicar a totes les dones aquest concert amb la música del cantant d’Aielo de Malferit que va marcar tota una època.

El concert serà a benefici per a la restauració de l’Església de Sant Joan Baptista i l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Callosa d’en Sarrià.

Comptarem amb música instrumental per a colla de Dolçaina i Percussió. Arranjaments musicals inèdits de les cançons més característiques del cantant, escrits especialment per a aquest esdeveniment pel Director de la colla P. Héctor Llorca Esquerdo.

Les entrades es poden comprar a partir del 24 de Febrer de 10:30 a 14:30 hores en la Tourist Info de Callosa, al preu benèfic de 2€.

Organitzat per l’Excm. Ajuntament de Callosa d’en Sarrià i la Colla l’Algar.
Col·laboradors: “Associació d’Amics de la Música” i “Asociación de Amas de Casa, Consumidores y Usuarios”.

RECORDANT A NINO BRAVO 40 anys després" - COLLA L'ALGAR

TAGS: ,

18 de febrer de 2014 | 7:47 pm Alacant, castelló, colles, Concerts, Valencia Comentaris tancats a Recordant a Nino Bravo 40 anys després – Colla L’Algar

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

Arxius