Buscar

Concert de presentació de L’Ensemble de Dolçaina i Percussió de la Ciutat de València

Cartell Ensemble Ateneo 23 de maigL´ENSEMBLE DE DOLÇAINA I PERCUSSIÓ DE LA CIUTAT DE VALÈNCIA naix en el si i per iniciativa de l´ESCOLA DE MÚSICA TRADICIONAL DE LA CIUTAT DE VALÈNCIA amb la finalitat d’originar la formació d’una agrupació estable, representativa ii nnovadora en l’àmbit de la música tradicional valenciana constituint a més la seua màxima expressió artística. Després del procés de selecció corresponent, aquesta formació estarà integrada per intèrprets de l’àmbit de la música tradicional de sòlida formació i reconegut prestigi.
L’ ENSEMBLE DE DOLÇAINA I PERCUSSIÓ DE LA CIUTAT DE VALÈNCIA es presentarà davant la societat valenciana a l’Ateneo Mecantil el proper divendres 23 de maig a les 20:00 hores al Concert de Música Festera que organitza la Federació Valenciana de Moros i Cristians amb motiu de la presentació dels capitans i la madrina de les Festes de Moros i Cristians al Cap i Casal de l’any 2014. Comptarà, per a aquest concert, amb la col·laboració com a directors convidats d´Antoni de la Asunción Andrés, Francisco Valor Llorens, així com la del mestre José Rafael Pascual Vilaplana que dirigirà l’obra que el tancarà.
 
Cartell Ensemble Ateneo 23 de maig
Programa Ensemble Ateneo 23 Maig

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar