Buscar

CONCERT RECONEIXEMENTS PASSET A PASSET

La colla Mal Passet de Cocentaina vos convida el dissabte

15 de maig de 2021 a les 18:30h al Centre Cultural de Cocentaina al concert que oferirà. 

Aquest any tan diferent i difícil, la colla vol retre un homenatge a tots els qui ens han acompanyat al llarg d’aquests 12 últims anys en el Reconeixement Passet a Passet. És per això que baix el lema CONCERT RECONEIXEMENTS PASSET A PASSET la colla de dolçaines i percussió contestana dedicarà una peça a cadascun dels guardonats. Baix la batuta de Francisco Valor Lloréns, la colla interpretarà peces com Al Tall x sempre de Saül Gómez Soler, el Tanina de Cocentaina, la Malaguenya de Barxeta o Dependents de José Rafael Pascual Vilaplana, entre altres.

El Reconeixement Passet a Passet va dedicat a totes aquelles persones o entitats que cuiden i fan evolucionar la dolçaina, el tabal i la seua música com a element cultural i musical de la nostra terra.

Comparteix

FVDIT PRODUCCIONS

Música i Territori--- vol. 1

Primer disc de la col·lecció de discos anomenats Musica i Territori un projecte de la FVDiT. En aquest primer lliurament estan representades les comarques de...

Ràdio
Podcast

Benvinguts a les emissions de XIRIMITA Ràdio

Punt de trobada de la música al voltant dels nostres instruments més tradicionals.

Buscar