CONCERT RECONEIXEMENTS PASSET A PASSET

La colla Mal Passet de Cocentaina vos convida el dissabte

15 de maig de 2021 a les 18:30h al Centre Cultural de Cocentaina al concert que oferirà. 

Aquest any tan diferent i difícil, la colla vol retre un homenatge a tots els qui ens han acompanyat al llarg d’aquests 12 últims anys en el Reconeixement Passet a Passet. És per això que baix el lema CONCERT RECONEIXEMENTS PASSET A PASSET la colla de dolçaines i percussió contestana dedicarà una peça a cadascun dels guardonats. Baix la batuta de Francisco Valor Lloréns, la colla interpretarà peces com Al Tall x sempre de Saül Gómez Soler, el Tanina de Cocentaina, la Malaguenya de Barxeta o Dependents de José Rafael Pascual Vilaplana, entre altres.

El Reconeixement Passet a Passet va dedicat a totes aquelles persones o entitats que cuiden i fan evolucionar la dolçaina, el tabal i la seua música com a element cultural i musical de la nostra terra.

TAGS: , , ,

5 de maig de 2021 | 9:52 am Concerts Comentaris tancats a CONCERT RECONEIXEMENTS PASSET A PASSET

XIRIMITA Ràdio

Pòxims esdeveniments

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Disc Colla Federal

Conveni de col·laboració entre el Institut Valencià de Cultura i la FVDiT

Xarxes Socials

twitter Facebook

Col·laboradors de la Federació

aliaga np paco-besso paco-escudero
els-bessons

Cercar

 

Arxius